AMPA

L’ AMPA Mare Nostrum és una associació sense ànim de lucre que agrupa els pares i mares del Col·legi Mare Nostrum de Tarragona.

L’objectiu principal de l’AMPA és contribuir en l’educació dels nostres fills i filles.

El funcionament bàsic consisteix en aportar idees i col·laborar en la programació i organització d’activitats extraescolars o de serveis complementaris als que actualment ofereix el col·legi. També organitzar altres esdeveniments de caire social, cultural o esportiu.

D’altra banda l’AMPA té com finalitat promoure la participació i representació dels pares en el consell escolar, canalitzar els suggeriments, iniciatives o inquietuds, donant suport i assistència als pares i mares.

L’AMPA s’organitza a través de la junta que és l’òrgan de gestió i funcionament de l’associació.

Una vegada a l’any, durant el transcurs del primer trimestre del curs escolar, té lloc l’assemblea general ordinària de l’associació .

Actualment l’AMPA està formada per aproximadament el 30% del total de famílies del col·legi. Nosaltres treballarem amb il·lusió i constància per tal d’ampliar el nombre de socis ja que tots els pares del col·legi ens hem d’unir per aconseguir un fi comú ; millorar l’estància dels nostres fills potenciant els valors acadèmics i el seu creixement personal.

POSA EL TEU GRANET DE SORRA I FES-TE SOCI

Per tal d’agilitzar el funcionament de l´AMPA en les diferents activitats que s’hi desenvolupen, s’han creat comissions o grups de treball.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>