III Sortida al LORETO

Benvolguts pares,

 

Un any més, per donar la benvinguda al nou curs, L’AMPA ha organitzat la III CAMINADA EN FAMÍLIA AL PARC DEL LORETO el proper DIUMENGE 28 DE SETEMBRE DE 2014. L’activitat està adreçada a totes les famílies de l’escola i consistirà en una caminada des de l’escola al Parc del Loreto, seguida d’un dinar popular. Aquesta és la programació de la jornada:

- 10.45 – 11’00h                   Trobada a la porta de l’escola i sortida

- 12.00h                                Hora prevista d’arribada al Parc del Loreto

- 13.00 – 14.00h                  Aperitiu i Dinar per als nens

- A partir de les 14.00h       Dinar per als adults

 

El Parc del Loreto disposa d’ampli aparcament, zona de jocs infantils, tirolina i rocòdrom, zona de barbacoa i bar. Per a la preparació del dinar demanarem la col·laboració de pares i mares. Aquells qui ho prefereixin podran acudir directament al dinar. Informar-vos que de 14.00 a 16.30 hores disposarem de servei de monitors per als més petits.

 

Per a inscriure’s al dinar, caldrà que ens envieu un email a ampa@cole-marenostrum.com indicant nom de la família , nombre de participants i telèfon de contacte.

El PREU DELS TICKETS DE DINAR* és de 6 €/persona (socis de l’AMPA) i 9 €/persona (no socis). El tiquet inclou: aperitiu, carn a la brasa, postre i servei de monitors.

(*La Beguda inclosa és aigua i vi negre. El dinar i servei de monitors està finançat parcialment per l’AMPA).

Els tiquets del dinar es podran adquirir davant de secretaria el dimecres 24 i dijous 25 de setembre (no reemborsables). Per als nens que van amb autobús poseu-vos en contacte amb nosaltres per a la compra de tiquets.

 

Desitjant que aquesta proposta sigui del vostre interès, i esperant contar amb una gran participació de les famílies de l’escola; us enviem una cordial salutació.

 

Comissió de sortides

 

EXCURSIÓ AMPA ESCOLA MARE NOSTRUM

 

Estimados padres,

 

Un año más, para dar la bienvenida al nuevo curso, el AMPA ha organizado la III CAMINATA EN FAMILIA AL PARQUE DEL LORETO el próximo DOMINGO 28 DE SEPTIEMBRE DE 2014. La actividad está dirigida a todas las familias del colegio y consistirá en una caminata desde el colegio al Parque del Loreto, seguida de una comida popular. Ésta es la programación de la jornada:

- 10.45 – 11’00h                   Encuentro en la puerta del colegio y salida

- 12.00h                                Hora prevista de llegada al Parque del Loreto

- 13.00 – 14.00h                  Aperitivo y comida de los niños

- A partir de las 14.00h       Comida para los padres

 

El Parque del Loreto dispone de un amplio aparcamiento, zona de juegos infantiles, tirolina, rocódromo, zona de barbacoa y bar. Para la preparación de la comida pediremos la colaboración de padres y madres. Quien lo prefiera, podrán acudir directamente a la comida.  Informaros que de 14.00 a 16.30 horas dispondremos de servicio de monitores para los más pequeños.

 

Para inscribirse a la comida, será necesario mandar un email a ampa@cole-marenostrum.com indicando nombre de la familia, número de participantes y teléfono de contacto. El PRECIO DE LOS TI            QUETS DE COMIDA* es de 6 €/persona (socios del AMPA) y 9 €/persona (no socios). El tiquet incluye: aperitivo, carne a la brasa, postre y servicio de monitores.

(*La Bebida incluida es agua y vino tinto. La comida y el servicio de monitores están financiados parcialmente por el AMPA).

Los tiquets de comida se podrán adquirir frente a secretaria el miércoles 24 y el jueves 25 de septiembre (no reembolsables). Para los niños que van en autobús, poneros en contacto con nosotros para la compra de tickets.

 

Deseando que ésta propuesta sea de vuestro interés y esperando contar con una gran participación de las familias del colegio, os mandamos un cordial saludo.

 

Comisión de salidas