L’estrella de les festes

img-20161220-wa0001

Les mares amb més traça de l’AMPA han ajudat els nens i nenes a fer unes estrelles de Nadal de paper ben ufanoses. Han quedat precioses, oi? Les cares dels alumnes en veure el resultat eren d’emoció pura. Són uns artistes! Ara, a penjar-la en algun lloc de casa on llueixi.

Un Nadal ben dolç!

dsc_0068

Des de l’AMPA encetem una setmana prenadalenca plena d’actvitats. Comencem dilluns amb un taller de galetes de Nadal. Els nens i nenes de primer i segon de primària han decorat unes boníssimes galetes de mantega amb fondant, anisets, xocolata i retoladors comestibles. Podeu veure a la foto alguns dels resultats, però n’hi havia de tots colors! Us direm un petit secret…moltes de les galetes no van arribar a les bosses, van desaparèixer per art de màgia! Us animeu a provar de fer-ho a casa?

El patge dels Reis Mags visita el Mare-Nostrum

img-20161216-wa0007

Ses Majestats els Reis de l’Orient cada cop són més a prop i els seus patges s’afanyen a recollir les cartes dels nens i nenes. Un d’aquests patges i el seu ajudant han vingut al Mare-Nostrum i han agafat les cartes plenes de desitjos dels infants d’educació infantil i de primer i segon de primària. Esperem que els Reis Mags els hi portin molta felicitat! I vosaltres, ja heu fet la carta?

El Tió ja ha arribat a l’escola!

El Tió ja ha arribat al Mare-Nostrum!  
El Tió ja ha arribat al Mare-Nostrum!

Dels boscos del costat del cole ha arribat el Tió! Dilluns passat, a unes mares de l’AMPA que passejaven molt a prop del cole els va semblar veure’l i els nens i nenes de P3, P4 i P5 el van trobar amagat al pati! Van haver de seguir un rastre de pells de mandarina per trobar-lo. El Tió els va cagar caramels i els nens i nenes el van entrar al Mare-Nostrum on ara està molt i molt calentet i ben cuidat.