II caminada en família al Parc del Loreto

Benvolguts pares,
Per donar la benvinguda al nou curs, L’AMPA ha organitzat la II caminada en família al Parc del Loreto el proper DIUMENGE 29 DE SETEMBRE DE 2013. L’activitat està adreçada a totes les famílies de l’escola i consisitirà en una caminada des de l’escola al Parc del Loreto, seguida d’un dinar popular. Aquesta és la programació de la jornada:
- 10.45 i 11.00 Trobada a la porta de l’escola i sortida
- 12.00 Hora prevista d’arribada al Parc del Loreto
- 13.00 – 14.00 Aperitiu i Dinar per als nens
- A partir de les 14.00 Dinar per als adults
El Parc del Loreto disposa d’ampli aparcament, zona de jocs infantils, tirolina i rocòdrom, zona de barbacoa i bar. Per a la preparació del dinar demanarem la col·laboració de pares i mares. Aquells qui ho prefereixin podran acudir directament al dinar. Informar-vos que de 14.00 a 16.30 hores disposarem de servei de monitors per als més petits.
Per poder fer una previsió us demanem que envieu email a ampa@cole-marenostrum.com indicant nom de la família , nombre de participants i telèfon de contacte.
El PREU DELS TICKETS DE DINAR*, que inclouen: aperitiu, carn a la brasa, postre i servei de monitors; és de 5 €/persona per a socis de l’AMPA i 8 €/persona per a no socis (*La Beguda inclosa és aigua i vi negre, dinar i servei de monitors finançat parcialment per l’AMPA).
Els tickets del dinar es podran adquirir davant de secretaria els dies 25 i 26 de setembre (no reemborsables). Per als nens que van amb autobús es podran adquirir a través de la responsable d’autobús.
Desitjant que aquesta proposta sigui del vostre interès, i esperant contar amb una gran participació de les famílies de l’escola; us enviem una cordial salutació.
Comissió de sortides