Projecció curtmetratge “Los Besugos del Café inundado”

Pels alumnes d’ESO,  l ‘AMPA va preparar l’activitat del director Enrique Novials, per segon any consecutiu va visitar l ‘escola i els alumnes van poder gaudir del seu nou curtmetratge “Los Besugos del Café inundado” posteriorment al visionat van realitzar la taula rodona on els alumnes es van mostrar força participatius.

Volem donar les gràcies al Sr. Novials la seva presència i la seva implicació en l‘activitat.IMG_2464

IMG_2470  IMG_2466

“El sastre valent”

Dins de les activitats de la setmana de Sant Jordi que l’ AMPA va preparar , el 26 d’abril , els alumnes de P3 fins a 3er de primària van desfruitar d’ una obra de teatre al porxo de l ‘escola . La companyia de Tarragona “EL TORNAVÍS TEATRE” va interpretar el conte dels germans Grimm “El sastre valent”.  Posteriorment a la interpretació van enriquir la vista amb un col·loqui on tots els nens  van participar amb molta il·lusió.

resized_IMG_4829 resized_IMG_4828 resized_IMG_4827 resized_IMG_4826 resized_IMG_4825 resized_IMG_4824 resized_IMG_4823 resized_IMG_4822

L’info-K al cole!

El periodista de TV3, en Jordi Gil, va visitar als alumnes de 1er fins a  6è de primària per parlar  de com és els dia a dia en els informatius juvenils de TV3.  Després de passar-los un info –K de 20 minuts els va explicar com confeccionen les notícies, con s’ assabenten del successos …

resized_infoka visita va ser molt enriquidora pels alumnes i s’ ho van passar molt bé, en Jordi Gil és un gran comunicador i va ser un plaer poder comptar amb la seva presència!!!! Professors i alumnes van quedar molt satisfets amb la seva visita.

L’Ampa vol agrair a Rosa Serres , mare de l’Abril de P3, la seva col·laboració en aquesta activitat. Moltes gràcies Rosa!!!!

Concurs Literàri St. Jordi 2013

El dia 23 d’ Abril alguns membres de l’Ampa es van acostar a l ‘escola per entregar als alumnes guanyadors els premis del CONCURS LITERARI 2013. Es van entregar diplomes a finalistes i guanyadors , als més petits els hi varem fer entrega de llibres i als guanyadors  més grans els hi van entregar xecs regal de la cooperativa Abacuus per import 30€! L entrega es va fer al pati, a la zona de les casetes i van assistir tots els alumnes del col·legi i els professors.

Agraïm a alumnes i professors la gran participació d’ aquest any 2013!!!!

Donació de llibres

Una nova iniciativa d’aquest any ha estat la de fer la donació de llibres i trencaclosques a la biblioteca Col·legi .

Portar des de les nostres cases els llibres i jocs que ja no utilitzen els nostres fills  per a que tots els alumnes en puguin gaudir, i tinguin nou ús.  La biblio del cole s’ ha engreixat una miqueta més  gràcies a tots !!!!

donacio

Salida – Sortida al Basquet

 

SORTIDA AL BASQUET!!!!!!

 

cartel basquet

Pensant en els alumnes més grans del Col·legi l ‘AMPA va organitzar una excursió al Palau Blaugrana per veure el partit de bàsquet BARÇA REGAL- JUVENTUT FIATC. El 5 de Maig el Col·legi Mare Nostrum va omplir un BUS i vàrem anar a Barcelona, després de fer una visita al Museu del Barça i un bon esmorzar vam gaudir d’un partit de bàsquet molt renyit!!!!

Moltes gràcies a tots els que vàreu participar i en especial al Pere Papasseit, a Jose Maria Moreno i al  Carles García.

op8s1rk0 i55208ge

 

Diada de Sant Jordi

Del 22 al 24 d’abril amb motiu de la diada de Sant Jordi els membres de  l ‘AMPA vàrem muntar una parada de venda de llibres al col·legi .

paradeta 3

Els diners recollits seran invertits en els obsequis pel guanyadors del concurs literari en el que participen tots els alumnes de l’escola i en la resta d ‘activitats organitzades amb motiu de la Setmana Cultural amb motiu de la diada de Sant Jordi.

paradetaa1                                 paradeta2

Moltes gràcies a tothom per la vostra col·laboració!!!!!