Recollida de taps

UNA NOVA INICIATIVA DE LA COMISSIÓ DE SOLIDARITAT DE L’AMPA MARE NOSTRUM

QUÈ?

PARTICIPAR EN LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE DINERS PER AJUDAR A FINANÇAR LES OPERACIONS D’AITANA GARCÍA DOIZ, UNA NENA DE TARAZONA (ARAGÓN) D’11 ANYS AMB UNA GREU MALALTIA QUE HA DE SER OPERADA ALS ESTATS UNITS. Més informació : http://www.fundacionseur.org o http://unasonrisaparaaitana.blogspot.com.es/

COM?

RECOLLINT TOTA MENA DE TAPS DE PLÀSTIC A L’ESCOLA. AQUESTS TAPS SERAN RECOLLITS UNA VEGADA AL MES PER FUNDACIÓN SEUR, QUE ELS PORTA FINS A UNA EMPRESA RECICLADORA DE PLÀSTIC QUE PAGA UNA QUANTITAT PER CADA TONA RECOLLIDA.

QUI?

TOTES LES PERSONES QUE FORMEN LA COMUNITAT EDUCATIVA DEL COL·LEGI MARE NOSTRUM: ELS NENS I NENES I LES SEVES FAMÍLIES, EL PERSONAL…

ON?

A UNA CAIXA ESPECIAL QUE ES DIPOSITARIA A LA SECRETARIA DEL COL·LEGI, AMB LA PUBLICITAT ADEQUADA I CORRESPONENT QUE INFORMI SOBRE LA CAMPANYA

PER QUÈ?

PERQUÈ ACONSEGUIREM MOLTS OBJECTIUS ALHORA:

PARTICIPAR EN UNA CAMPANYA QUE JA TÉ CENTENARS D’ADHESIONS AMB UN OBJECTIU CONCRET I VERIFICABLE: CONTRIBUIR A SALVAR LA VIDA A UNA NENA

REALITZAR UNA ACCIÓ BENEFICIOSA AMB EL MEDI AMBIENT, TOT RECOLLINT SELECTIVAMENT OBJECTES DE PLÀSTIC PEL SEU RECICLATGE, DIFONENT EL MISSATGE DE LES BONES PRÀCTIQUES AMBIENTALS DINS L’ESCOLA

DONAR VISIBILITAT A L’ESCOLA MARE NOSTRUM COM UN PROJECTE SOLIDARI I SENSIBLE

A SANT DE QUÈ?

PER DONAR CONTINUÏTAT A LES DOS CAMPANYES QUE L’AMPA JA HA REALITZAT:

RECOLLIDA DE 300 JOGUINES QUE ES VAN ENTREGAR AL PARE MARIO

RECOLLIDA DE MENJAR, PREPARANT 282 PAQUETS QUE ES VAN ENTREGAR A CAIXA FORUM

la-foto-taps

Internet segura

Xerrada: Internet Segura

El dimecres 14 de març, a les 19:00h, a la biblioteca del col·legi es va fer la primera xerrada als pares i mares dels alumnes del centre.

El tema que es va tractar va ser “Internet Segura” adreçada tant a pares com a personal docent. Aquesta xerrada va anar a càrrec de l’agent del cos de Mossos d’Esquadra Xavier Español.

Van assistir un total de 17 persones i es van posar en comú experiències personals i es van resoldre els dubtes que anaven sorgint.

Els que formem part d’aquesta comissió estem treballant de valent per a que ben aviat es pugui fer una altra.

Charla: Intenet Segura

El miércoles 14 de marzo, a les 19:00h, en la biblioteca del colegio se llevó a cabo la primera charla a los padres y madres de los alumnos del centro.

El tema que se trató fué “Internet Segura” dirigida tanto a padres como a personal docente. Esta charla la llevó a cabo el agente del Cos de Mossos d’Esquadra Xavier Español.

Asistieron un total de 17 personas y se pusieron en común experiencias personales y se resolvieron las dudas que iban surgiendo.

Los que formamos parte de esta comisión estamos trabajando para que muy pronto se realice la próxima, y desde aquí aprovechamos para que os animéis a venir y compartir un rato agradable.

IMG_0852