La qüestió dels límits

Xerrada: Dir no també educa. La qüestió dels límitsEl dimecres 18 d’abril, a les 19:00h, a la biblioteca del col·legi es va fer la segona xerrada als pares i mares dels alumnes del centre i organitzada per la comissió de l’Escola de Pares.

El tema que es va tractar va ser “Dir no també educa. La qüestió dels límits”. Aquesta xerrada va anar a càrrec de la Sra. Gemma Ribera, psicòloga infantil i estava dirigida a tots els pares i mares dels tres cicles educatius.

Van assistir un total de 19 persones i la xerrada va ser molt distesa despertant un gran interès als assistents. Quan va finalitzar els pares van poder fer tota mena de preguntes relacionades en aquest tema i es van resoldre així els dubtes que tenien.

Charla: Decir no también educa. La cuestión de los límitesEl miércoles 18 de abril, a las 19:00h, en la biblioteca del colegio, se llevó a cabo la segunda charla a los padres y madres de los alumnos del centro y organizada por la comisión de la Escuela de Padres.

El tema que se trató fue “Decir no también educa. La cuestión de los límites”. Esta charla fue a cargo de la Sra. Gemma Ribera, psicóloga infantil y estaba dirigida a todos los padres y madres de los tres ciclos educativos.

Asistieron un total de 19 personas y la ponencia fue muy distendida despertando un gran interés a los asistentes. Cuando finalizó los padres pudieron hacer todo tipo de preguntas relacionadas con el tema y se resolvieron las dudas que tenían

xerrada-3t1

Internet segura

Xerrada: Internet Segura

El dimecres 14 de març, a les 19:00h, a la biblioteca del col·legi es va fer la primera xerrada als pares i mares dels alumnes del centre.

El tema que es va tractar va ser “Internet Segura” adreçada tant a pares com a personal docent. Aquesta xerrada va anar a càrrec de l’agent del cos de Mossos d’Esquadra Xavier Español.

Van assistir un total de 17 persones i es van posar en comú experiències personals i es van resoldre els dubtes que anaven sorgint.

Els que formem part d’aquesta comissió estem treballant de valent per a que ben aviat es pugui fer una altra.

Charla: Intenet Segura

El miércoles 14 de marzo, a les 19:00h, en la biblioteca del colegio se llevó a cabo la primera charla a los padres y madres de los alumnos del centro.

El tema que se trató fué “Internet Segura” dirigida tanto a padres como a personal docente. Esta charla la llevó a cabo el agente del Cos de Mossos d’Esquadra Xavier Español.

Asistieron un total de 17 personas y se pusieron en común experiencias personales y se resolvieron las dudas que iban surgiendo.

Los que formamos parte de esta comisión estamos trabajando para que muy pronto se realice la próxima, y desde aquí aprovechamos para que os animéis a venir y compartir un rato agradable.

IMG_0852